The best Side of Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

To assist assist the investigation, you'll be able to pull the corresponding mistake log from a Net server and submit it our assist team. Please incorporate the Ray ID (which is at The underside of this error web site). Extra troubleshooting assets.

This is unquestionably a source you want to make the most of! Keep reading to Learn the way it is possible to leverage Google Analytics to higher know how your site is communicating using your audience.

Kullanıcı, Google Analytics aracılığıyla elde edilen bu verileri analiz etmeyi ve raporlama yapmayı sağlayan bir Net arayüzü kullanarak, sitenin ne kadar kullanıcıya sahip olduğunu, hangi sayfaların daha fazla ziyaret edildiğini ve diğer analitik verileri takip edebilir.

Oluşturulan raporu analiz ederek; ziyaretçilerinizin sayfaya olan ilgisi, sayfanın ortalama okunma hızı ve sayfanızın etkileşim düzeyi gibi önemli verilere ulaşabilirsiniz.

Somewhat, it is possible to shift forward recognizing which procedures you must change and which Google Analytics Nedir approaches your Firm can build upon.

js. Its mentioned goal was to unify the tagging program to simplify implementation. This new tag form is an alternative to the present Analytics.js tag sort or Google Tag Manager.[36]

Google Analytics, sitenizin performansını izlemenin yanı sıra, sitenizdeki kullanıcı davranışını anlamak ve iyileştirmek için de kullanışlıdır.

Bir marka ile ilgileniyorsanız ve müşterinize haftalık veya aylık websitesi ile ilgili rapor göndermeniz gerekiyorsa bu özelliği mutlaka kullanmalısınız.

Google’ın rakiplerine göre hem kaliteli ve kullanımı kolay hem de ücretsiz bir araç sunması Google Analytics’in a veryçık arayla en çAlright kullanılan Site analiz aracı yapmaktadır.

Sonuç olarak, Google Analytics sayesinde uygun analiz araçlarını kullanarak World-wide-web siteleri ve sosyal ağların veri takip, analiz ve raporlaması mümkün hale gelir ve böylece dijital stratejilerinizi belirleyeceğiniz kritik anlarda en iyi kararları vermenize yardımcı olur.

Google Analytics'10 elde edilen verilerin işlenme ve raporlarının oluşturulma süreci nasıl işlemektedir?

This portion wants more citations for verification. Be sure to assist boost this informative article by including citations to dependable resources Within this area. Unsourced materials could be challenged and eliminated. (November 2007) (Find out how and when to get rid of this template concept)

Bu Google Analytics Nedir sayede World-wide-web sitenizin performansını anlamak, ziyaretçi davranışlarını anlamak ve sitenizi daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak şekilde optimize etmek için önemli bilgiler elde edebilirsiniz.

Oturum düzeyinde bireysel kullanıcı davranışlarını görebileceğiniz bir rapordur. Demografik bilgileri

Report this wiki page